Skip Navigation Links
Intro
Kompetencer
Medarbejdere
Restsalg
Kontakt

Produkter
Åbningstider

Vi har altid åbent for vores kunder.

Ring på:

62616482

(døgnvagt)Medlem af
Fakta om Vester Aaby Inst. Forr.
Vester Aaby Inst. Forretning har fejret 50 års jubilærum og siden 1990 har Henning Madsen været ved roret.

El-arbejde er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og materialevalg er blandt de spørgsmål, vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed for at besvare. Hos os gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holde os opdateret med de nyeste materialer og teknikker.

Det betyder, at vi er leveringsdygtige i løsninger, som tilfredsstiller vore kunders krav om viden, service og kvalitet for en veludført og funktionel installation.

Akutte behov for hjælp udføres naturligvis straks, mens andet arbejde laves hurtigst muligt efter aftale.

Vi står inde for den vare vi leverer.
MILJØPOLITIK HOS Vester Aaby Inst. Forr.
Hos Vester Aaby Inst. Forr. ønsker vi at blive opfattet som en miljøbevidst og respekteret servicevirksomhed og samarbejdspartner. For at nå dette mål vil vi bidrage til en bæredygtig udvikling ved at mindske spild og energiforbrug og løbende forbedre miljøforholdene overalt i virksomheden.

Desuden forsøger vi at være bevidste om vores miljømæssige ansvar. Ved at arbejde på at indføre et system til styring af vores sundheds-, sikkerheds- og miljømæssige indsats og gøre dette til en integreret del af den daglige arbejdsgang tilstræber vi at:

  • Løfte i flok – forstået på den måde, at alle i virksomheden skal involveres og yde en aktiv indsats.
  • Minimerer de miljømæssige konsekvenser af vores aktiviteter.
  • Imødekomme såvel vores medarbejderes som kundernes behov på en miljømæssig bæredygtig og forsvarlig måde.
  • Fremme ansvarsfølelsen hos medarbejdere overfor miljøet gennem inddragelse i miljøledelse, for til stadighed at reducere miljøpåvirkningerne.
  • Via løbende proces og produktions optimeringer at reducere energiforbrug og affaldsmængderTænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede.
Energioptimering med LED.

LED oversigt over produkter fordele!
DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.
 
Vester Aaby Inst. Forr.

Svendborgvej 413 · Vester Åby · DK 5600 Faaborg
T 62616482 · info@vesteraabyinst.dk
www.vesteraabyinst.dk/