Skip Navigation Links
Intro
Profil
Kompetencer
Medarbejdere
Restsalg
Kontakt

Produkter
Åbningstider

Vi har altid åbent for vores kunder.

Ring på:

62616482

(døgnvagt)Medlem af
Bosch EHP AABosch EHP AA er en perfekt kombination af flere faktorer:
 
 
     
 
  • Energieffektivitet i A-klasse – COP 5,3
  • Varmeudvinding ned til -20°
  • 10° vedligeholdelsesvarme til fritidshuse
  • Ekstremt lavt lydniveau
  • Luftkøling om sommeren
  • Trinløs varme-/køleautomatik
  • ”Coanda”-luftspredning, mindsker træk
  • Meget effektiv ionluftrensning

 


Maksimal effekt i det nordiske klima

Bosch luft/luft varmepumpen er en enkel måde at opnå besparelser på, i huse med direkte elvarme. Trods en forholdsvis lav investering får du maksimal effekt året rundt. Selv ved -20° afgiver den mere end dobbelt så meget energi, som ved brug af direkte elvarme.

Udeluften cirkulerer gennem udeenheden, der overfører sin energi til dit hus. Bag den høje effektivitet ligger en unik teknik med særligt strømbesparende komponenter, som sænker strømforbruget med op til 30% i forhold til traditionelle luft/luft varmepumper. Et avanceret system udvinder effektivt varme fra udendørsluften ved alle temperaturer. Det vil kunne give dig op til 5 gange så meget varme igen, som du betaler for. Teknikken giver stort varmetilskud og høj besparelse året rundt


Varmefordeling

Varmen spredes jævnt til hele huset. I rum, der ligger langt fra indedelen, eller hvor du vil have døren lukket, kan varmen justeres til det rette niveau med elradiatorer. .

Behageligt klima året rundt

Varmepumpen er konstrueret til at give et sundt og behageligt indeklima. Med ”Coanda”-funktionen sendes luftstrømmen ned og ud langs gulvet. Denne teknik giver overlegen varmeeffekt, og du kan nyde godt af varme uden træk og et dejligt varmt gulv. Ud over økonomisk opvarmning kan varmepumpen også levere kølig luft på varme sommerdage.

Støjsvag og let at betjene

Med Bosch luft/luft varmepumpen får du økonomisk opvarmning, som praktisk talt passer sig selv helt uden opsyn. Det eneste, du behøver at gøre, er at indstille den ønskede temperatur og funktion på fjernbetjeningen. Varmepumpen kan desuden skifte automatisk mellem varme og kulde for et perfekt afbalanceret indeklima.

Udedelen har en gennemtænkt konstruktion til et omskifteligt nordisk klima. F.eks. minimeres risikoen for at fugt, kondensvand og nedisning mindsker kapaciteten. Alle komponenter er desuden nøje afpasset og dimensioneret til et minimalt lydniveau også ved maksimal effekt.
Tænk, hvis du kunne styre alle systemer i bygningen fra ét sted - lys, varme, ventilation osv..!

Jamen, det kan du allerede.
Energioptimering med LED.

LED oversigt over produkter fordele!
DEVI komfortvarme sørger for effektiv rumopvarmning i privatboliger, kontorer, værksteder, og meget mere og anvendes til opvarmning af alle rumtyper.
 
Vester Aaby Inst. Forr.

Svendborgvej 413 · Vester Åby · DK 5600 Faaborg
T 62616482 · info@vesteraabyinst.dk
www.vesteraabyinst.dk/